Marc Cain Najaarsmodeshow 2024

Zondag 22 september 2024 om 13.00 uur & 15.30 uur

Lieve Casa Blanca relaties,

Het najaar staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om onze garderobe een nieuwe look te geven! En waar kunnen we dat beter doen dan tijdens de najaarsmodeshow van het prestigieuze merk Marc Cain op zondag 22 september 2024.

Tijdens deze exclusieve modeshow krijgt u een uniek kijkje in de nieuwe collectie van Marc Cain en ontdekt u de laatste trends op het gebied van mode en styling. Van elegante jurken en stijlvolle tops tot trendy accessoires en must-have schoenen.

De modeshow zal plaatsvinden op zondag 22 september 2024 om 13:00 uur en 15:30 uur bij Casa Blanca om u onder te dompelen in de wereld van Marc Cain. Naast het bewonderen van de nieuwste collectie, kunt u ook genieten van een glaasje bubbels en heerlijke hapjes terwijl u gezellig bijpraat met vriendinnen en kennissen.

Om ervoor te zorgen dat het een exclusieve en intieme ervaring wordt, is aanmelden voor deze modeshow verplicht. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@casa-blanca.nl (even bellen mag ook op 0314-340983) met vermelding van uw naam, het aantal personen en de gewenste tijdslot voor de modeshow (13:00 uur of 15:30 uur). Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Dus, pak uw agenda erbij en noteer zondag 22 september 2024 met dikke letters, want dit wilt u niet missen! De modeshow van Marc Cain is dé plek om inspiratie op te doen, nieuwe outfits te scoren en te genieten van een heerlijke middag in goed gezelschap.

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen op deze spectaculaire voorjaarsmodeshow van Marc Cain. Tot ziens op 22 september!